Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

Hoge temperatuur testen

Appendage testen

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Hoge temperatuur testen

Hoge temperatuur op appendages kunnen worden uitgevoerd tot meer dan 800°C om operationele omstandigheden te simuleren en aan te tonen dat de geselecteerde materialen en het ontwerp geschikt zijn voor gebruik in een specifieke kritische toepassing. Tijdens de testen worden afsluiters beschermd tegen het gevaar van overdruk, dat kan optreden als gevolg van de uitzetting van gassen bij toenemende temperaturen. Ook wordt ervoor gezorgd dat de maximale toegestane temperatuur niet wordt overschreden, met behulp van onze speciaal ontwikkelde verwarmingsapparatuur. Onze test technicians hebben een ruime ervaring en zijn getraind in het uitvoeren van deze testen.

Hoge temperatuurtesten op afsluiters bieden verschillende voordelen en stellen ons in staat om de prestaties van de afsluiters onder extreme bedrijfsomstandigheden te evalueren. Deze testen verschaffen waardevolle inzichten in de eigenschappen van de ventielen. Enkele voordelen en eigenschappen van hoge temperatuurtesten zijn:

  • Betrouwbaarheid bij hoge temperaturen: Hoge temperatuurtesten stellen ons in staat om de prestaties en betrouwbaarheid van afsluiters bij verhoogde temperaturen te beoordelen. Hierdoor kunnen de ventielen betrouwbaar werken onder extreme omstandigheden en lekkages of storingen voorkomen.
  • Bestendigheid van materialen: Hoge temperatuurtesten bieden de mogelijkheid om de bestendigheid van de gebruikte materialen tegen hoge temperaturen te controleren.
  • Afdichtingscapaciteit: De prestaties van de afdichtingen in de afsluiters zijn cruciaal bij hoge temperaturen. Hoge temperatuurtesten stellen ons in staat om appendages te testen op externe emissies bij verhoogde temperaturen om onnodige lekkages in de praktijk te voorkomen.

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!