Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

Research & Technology

Research & Technology

Appendage testen

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Research & Technology

Bij ITIS begrijpen we dat eindgebruikers de hoogste technische eisen stellen aan materialen en producten. Daarom bieden wij u als ervaren partner een uitgebreid scala aan testen en certificeringen om ervoor te zorgen dat uw producten voldoen aan alle relevante normen en internationale erkenning krijgen. Onze state-of-the-art technologie staat altijd tot uw beschikking. 

Als onafhankelijke partner kunnen wij u uitgebreide “Research & Technology” services bieden. We zijn in staat om diverse producten en materialen, zoals appendages, valves, veiligheden, afdichtingen, fittingen, swivels, en meer, te onderwerpen aan een breed spectrum van productie- en type-testen. Vanuit onze unieke positie tussen onderzoek en industrie kunnen wij u gedurende het hele proces van productontwikkeling ondersteunen en helpen uw product te controleren op functionaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid. 

In onze moderne testfaciliteit kunnen wij uw producten testen, eventueel onder extreme omstandigheden met betrekking tot druk en temperatuur. U kunt erop vertrouwen dat uw producten worden onderworpen aan rigoureuze en grondige tests. 

Of het nu gaat om druk-pulstesten, endurance- of duurtesten, belastingsproeven, barstdruktesten, lektesten of klimatologische testen, wij hebben vaak de expertise en faciliteiten om deze testen voor u uit te voeren. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Onze specialisten streven we ernaar om de grenzen van technologie te verleggen en uw producten naar nieuwe hoogten te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw producten kunnen optimaliseren en uw bedrijf kunnen laten groeien. 

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!