Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

On-site Services

Lektesten

Overdruk

Bij een lektest op overdruk wordt een hogere druk gecreëerd aan de binnenkant van het te testen object ten opzichte van de omgeving. In geval van een lekkage, zal het medium (tracergas) uit het object ontsnappen naar de omgeving waarbij lekkages met de juiste techniek gedetecteerd kunnen worden.

Vacuüm test

Industrieel lektesten en lek detectie zijn geen eenvoudige kwesties. Zelfs de keuze van de geschikte test methode en bijbehorende meetapparatuur dient zorgvuldig overwogen worden. Welke methode ideaal is voor een specifieke toepassing hangt af van veel factoren.

Lektesten

ITIS biedt ondersteuning aan asset owners bij het uitvoeren van lektesten op industriële installaties, evenals aan leveranciers van onderdelen en installaties in verschillende sectoren, waaronder de chemische, petrochemische, voedingsmiddelen– en farmaceutische industrie.

Overige on-site services

AE testen MIDAS

Het is bekend dat lekkende kleppen een groot veiligheidsrisico vormen en een belangrijke bron zijn van verloren winst. Met ons nieuwste systeem voor akoestische emissie (AE) is het nu mogelijk om lekkende kleppen te detecteren lang voordat dit mogelijk is met conventionele methoden of instrumentatie.

In-situ ERV PVRV testen

ITIS heeft een methode ontwikkeld om druk-/vacuümventielen (PVRV) en ERV ventielen in-situ (dus op de tank) te controleren en af te stellen op openingsdruk.

Pressure testing

Pressure– en sterktesten van systemen zijn essentieel om de veiligheid en betrouwbaarheid van verschillende systemen te waarborgen. Deze tests controleren of de componenten, verbindingen en systemen voldoende sterk zijn en lekdicht functioneren.

TA Inspection

ITIS biedt uitgebreide planning- en ondersteunende diensten tijdens shutdowns, met de focus op efficiënte inspecties en onderhoudsactiviteiten voor kleppen en veiligheden. Bij ITIS begrijpen we dat shutdowns kritieke periodes zijn waarin inspecties en onderhoudswerkzaamheden aan kleppen en veiligheden moeten worden uitgevoerd.

Contact

Heeft u een vraag?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of misschien heeft u een vraag over een van onze services. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ITIS Goes

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!