Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

Appendage testen

Lektesten

Lektesten is een zeer precieze manier van lekdetectie en wordt gebruikt om lekkages te lokaliseren en te kwantificeren voor een breed scala aan toepassingen.

Afsluiter testen

Vele testen zoals: cryogene testen, lage temperatuur testen, hoge temperatuur testen, barst-testen en fire safe testen kunnen worden uitgevoerd in onze testfaciliteit.

In-situ testen ERV & PVRV kleppen

ITIS heeft een methode ontwikkeld om druk-/vacuümventielen (PVRV) en ERV ventielen in-situ (dus op de tank) te controleren en af te stellen op openingsdruk.

Research & Technology

Bij ITIS bieden wij u een uitgebreid scala aan testen en certificeringen om ervoor te zorgen dat uw producten voldoen aan alle relevante normen en internationale erkenning krijgen.

Fire safe testen

ITIS heeft een geavanceerde Fire Test faciliteit ontworpen waar afsluiters, actuators, pakkingen, afdichtingen, fittingen en andere componenten kunnen worden getest op brandveiligheid.

Cryogeen en lage temperatuur testen

Om onze hoge standaard op het gebied van het testen van ontwerp- en productieafsluiters te handhaven en te verbeteren, werken we in onze testafdeling met uiterst strikte cryogene testprotocollen.

Hoge druk testen

Onze testen worden uitgevoerd in speciaal ontworpen bunkers en de afsluiters worden bediend met behulp van volledig geautomatiseerde actuatoren.

Productietesten

Normaal gesproken ondergaat iedere afsluiter vóór het verlaten van de fabriek een sterkte- en lektest die wordt uitgevoerd door de producent.

Hoge temperatuur testen

Hoge temperatuur op appendages kunnen worden uitgevoerd tot meer dan 800°C om operationele omstandigheden te simuleren.

Contact

Heeft u een vraag?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of misschien heeft u een vraag over een van onze services. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ITIS Goes

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!