Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

AE testen MIDAS

Lektesten

Overige on-site services

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Volg ons op social media

AE testen MIDAS

Het is bekend dat lekkende kleppen een groot veiligheidsrisico vormen en een belangrijke bron zijn van verloren winst. Met ons nieuwste systeem voor akoestische emissie (AE) is het nu mogelijk om lekkende kleppen te detecteren lang voordat dit mogelijk is met conventionele methoden of instrumentatie. Hiermee voorkomt u productverlies naar de flare en fugitive emissies, kunt u met vertrouwen onderhoudsstilstanden plannen en voorkomt u overmatige klepschade als gevolg van langdurige lekkage. Niet-intrusieve monitoring en evaluatie van klepconditie. Geen kostbare en langdurige stilstand meer door alternatieve invasieve testtechnieken zoals druktesten en drukstijgtesten. 

Snelle, eenvoudige en positieve identificatie van lekkende kleppen (bewijs gebaseerde benadering van klepbeheer). Het apparaat is intrinsiek veilig gecertificeerd, er zijn geen vergunningen voor heet werk nodig om de inspectie uit te voeren (ATEX, CSA en IEC Ex-gecertificeerd). 

Om de voortdurende veiligheidsintegriteit, milieubescherming en efficiëntie van uw proces op de juiste manier te waarborgen, is het van cruciaal belang dat u uw proceskleppen optimaal onderhoudt op basis van risico. De meeste gebruiken een geautomatiseerd onderhoudsbeheersysteem (CMMS) om periodiek onderhoud toe te passen bij het beheer en onderhoud van proceskleppen. 

Een scala aan diensten of studies is beschikbaar, waarbij onderwerpen onder andere omvatten: 
Detectie van lekkende kleppen in de flare-stack 

Optimalisatie van onderhoud met akoestische emissies (AE) 

Vermijding van onnodige klepreparaties 

Planning voorafgaand aan stilstanden met AE 

Testen van “on/off- en veiligheidskleppen” 

Beheer van blow-down kleppen 

Ondersteuning bij het uitvoeren van hot-tapping en lekdichtingsreparaties 

Ondersteuning van een programma voor verliesvermindering 

Monitoring van kritieke kleppen 

Contact

Heeft u een vraag?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of misschien heeft u een vraag over een van onze services. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ITIS Goes

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!