Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

Lektesten

Lektesten

Overige on-site services

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Volg ons op social media

Lektesten

ITIS biedt ondersteuning aan asset owners bij het uitvoeren van lektesten op industriële installaties, evenals aan leveranciers van onderdelen en installaties in verschillende sectoren, waaronder de chemische, petrochemische, voedingsmiddelen– en farmaceutische industrie. We voeren niet alleen lektesten uit op afzonderlijke onderdelen, maar ook op complete installaties om de lekdichtheid te waarborgen. Hierbij controleren we of de installaties voldoen aan de gestelde lekdichtheidseisen van onze klanten. 

Door te testen op lekkages en het actief opsporen van lekkages, kunnen we potentiële problemen vroegtijdig identificeren en aanpakken. Dit leidt tot verschillende voordelen, zoals het minimaliseren van productieverlies, het verminderen van veiligheidsrisico’s, het waarborgen van productkwaliteit, het voorkomen van milieuschade en het realiseren van kostenbesparingen. Onze gespecialiseerde lektest specialisten maken gebruik van moderne apparatuur en technologieën om lekkages accuraat te detecteren, zelfs in complexe installaties. Dit resulteert in een hogere betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van lekdetectie. 

Het grote voordeel van een lektest is dat onze klanten vaak een direct voordeel behalen, zoals het minimaliseren van productieverlies en veiligheidsrisico’s, en het waarborgen van productkwaliteit. Door lekkages vroegtijdig te detecteren, kunnen potentiële problemen snel worden aangepakt, waardoor dure reparaties en vervanging van apparatuur worden voorkomen. Bovendien draagt het voorkomen van lekkages bij aan een veiligere werkomgeving en minimaliseert het de impact op het milieu. Dit alles resulteert in kostenbesparingen op de lange termijn en een verbeterde operationele efficiëntie. 

Ons motief is gedreven door plezier en passie voor ons werk, waarbij we onze expertise en vaardigheden toepassen om bij te dragen aan de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de installaties in verschillende sectoren zoals: chemie-, petrochemie, food en farmacie. 

Contact

Heeft u een vraag?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of misschien heeft u een vraag over een van onze services. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ITIS Goes

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!