Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

Design Validation Testing

Appendage testen

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Design Validation Testing

Designvalidatietesten (DVT) op afsluiters hebben als doel de prestaties en betrouwbaarheid van afsluiters te testen volgens specificaties en ontwerpeisen.

Tijdens een DVT worden afsluiters onderworpen aan verschillende testen om te verifiëren of ze voldoen aan de ontwerpeisen en goed functioneren onder verwachte operationele omstandigheden. Deze testen worden uitgevoerd op basis van ontwerpspecificaties en -condities, waaronder druk en temperatuur. Afsluiters worden getest op functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, emissies en meer, bij verschillende temperaturen en drukken.

Na de testen worden de afsluiters volledig gedemonteerd om te inspecteren. Tijdens de inspectie wordt gecontroleerd op eventuele slijtage, beschadigingen of andere afwijkingen. Deze demontage en inspectie stellen ons in staat om een volledige beoordeling te geven van de afsluiter na de testen.

Om ervoor te zorgen dat afsluiters functioneren onder ontwerpcondities, kunnen ze bijvoorbeeld worden getest volgens Shell MESC SPE 77/300 of ISO 23632,. Deze testen kunnen we onafhankelijk uitvoeren met geavanceerde testapparatuur. Bovendien kunt u deze testen volgen via een van onze livestream-internetverbindingen.

Vanuit onze unieke positie tussen onderzoek en ontwikkeling (R&D) en de industrie kunnen we klanten mogelijk ook ondersteunen gedurende het ontwikkelingsproces van afsluiters, regelkleppen en andere soorten producten.

De specifieke testen en procedures kunnen variëren, afhankelijk van het type afsluiter en de vereisten gespecificeerd in de norm. Het uiteindelijke doel van een DVT is ervoor te zorgen dat de afsluiter betrouwbaar en veilig functioneert volgens de ontwerpspecificaties en operationele eisen.

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!