Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

Cryogeen en lage temperatuur testen

Appendage testen

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Cryogeen en lage temperatuur testen

Om onze hoge standaard op het gebied van het testen van ontwerp- en productieafsluiters te handhaven en te verbeteren, werken we in onze testafdeling met uiterst strikte cryogene testprotocollen.

Met jarenlange ervaring in het testen van afsluiters, biedt ITIS zijn klanten het voordeel van uitgebreide praktische expertise op het gebied van testen en probleemoplossing, zowel voor eindgebruikers als fabrikanten.

Bij onze testen kunnen afsluiters worden onderworpen aan gecontroleerde temperaturen, tot wel -196°C (het kookpunt van vloeibare stikstof). We meten verschillende parameters, waaronder lekkage van de behuizing en zitting, aandraaimomenten en cycle testen onder lage-temperatuur- of cryogene omstandigheden. Onze tests worden uitgevoerd volgens internationaal erkende standaarden, maar we kunnen ze ook aanpassen aan de specifieke specificaties van de klant om ervoor te zorgen dat de testresultaten relevant zijn voor de beoogde toepassing.

Voorbeelden van afsluiter-teststandaarden voor lage temperaturen en cryogene temperaturen zijn onder andere ISO 28921-1, ISO 28921-2, BS 6364, Shell MESC SPE 77/200 en SPE 77/306. Indien nodig kunnen we ook testprotocollen op maat opstellen om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

Bij ITIS streven we ernaar om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en de betrouwbaarheid van onze afsluiters te waarborgen, zelfs in veeleisende omgevingen met lage temperaturen en cryogene condities.

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!