Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

Hogedruk testen

Appendage testen

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Hogedruk testen

Onze testen worden uitgevoerd in speciaal ontworpen bunkers en de afsluiters worden bediend met behulp van volledig geautomatiseerde actuatoren. Deze actuatoren zijn uitgerust met operationeel-koppel meetapparatuur, die de gegevens volledig digitaal registreert. Dit maakt het opstellen van testrapportages aanzienlijk eenvoudiger en zorgt voor nauwkeurige metingen. Bovendien is al onze testapparatuur gekalibreerd volgens internationale normen, waardoor we een hoge mate van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid kunnen garanderen.

De hoge druk testen voldoen aan verschillende normen, waaronder API 6A PR1, PR2, PSL3G, ISO 10423, en eventuele specifieke voorschriften van de klant of eindgebruiker. Deze normen stellen strikte eisen aan de prestaties en integriteit van de afsluiters onder hoge druk om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar werken.

Bij de gas testen kunnen we hoge drukken tot 1600 bar (20.000 psi) genereren. Gangbare testmedia zijn helium, stikstof, methaan, zuurstof en atmosferische lucht. Voor lekdetectie maken we gebruik van helium (helium/stikstof mengsels) of methaan.

Voor vloeistof testen kunnen we drukken tot 2000 bar (30.000 psi) bereiken. Gangbare testmedia zijn water, glycol en olie. Deze tests stellen ons in staat om de afsluiters grondig te testen en te verifiëren of ze bestand zijn tegen de extreme drukomstandigheden die ze kunnen tegenkomen in real-world toepassingen.

Veiligheid is van essentieel belang bij hoge druk testen. ITIS biedt hoge druk testen aan tot 1600 bar gasdruk en 2000 bar vloeistofdruk om ervoor te zorgen dat afsluiters bestand zijn tegen extreme drukomstandigheden zodat ze kunnen voldoen aan de strenge eisen van de industrie en de verwachtingen van onze klanten.

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!