Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

Afsluiter testen

Appendage testen

Research & Technology

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Afsluiter testen

ITIS BV is een toonaangevend, geavanceerd en geaccrediteerd testlaboratorium voor appendages in Europa. Ons laboratorium biedt een breed scala aan onafhankelijke testmogelijkheden voor verschillende type appendages.  

Wij voeren een breed scala aan testen uit op appendages, zowel bij kamertemperatuur als onder verschillende bedrijfsomstandigheden. Deze omvatten lage temperaturen, cryogene temperaturen, hoge temperaturen en fire safe testen. Bovendien kunnen we de emissie van appendages testen met behulp van helium, waterstof of methaan. Onze testen zijn specifiek gericht op het controleren van de prestaties van diverse appendages, waaronder afsluiters, regelkleppen en veiligheidskleppen. We hanteren internationale normen en voeren testen uit over een breed temperatuurbereik, variërend van -196°C tot meer dan 1000°C. Alle testen worden zorgvuldig uitgevoerd onder strikte en gecontroleerde omstandigheden om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te waarborgen. 

Om onze klanten transparantie te bieden, stellen we hen in staat om de testen ‘live’ te volgen via een internetverbinding. Hierbij kunnen zij de meetgegevens en beelden via webcams bekijken en worden alle meetgegevens digitaal verwerkt en opgeslagen in ons log- en registratiesysteem. 

We zijn er trots op dat we door SHELL zijn gekozen als betrouwbare partner voor productie- en DVT (Design Validation Testing) op afsluiters. Deze testen voeren we volledig onafhankelijk uit en we waarborgen een grondige evaluatie van de afsluiters, waarbij we voldoen aan de specifieke vereisten en specificaties van SHELL. 

Bij ITIS BV is veiligheid van het grootste belang. Om onze collega’s te beschermen bij potentieel gevaarlijke testen, maken we gebruik van een geavanceerde robot. Deze robot is speciaal ontworpen om taken uit te voeren zoals het snuffelen van emissies van objecten onder hoge druk. Hierdoor minimaliseren we het risico op letsel of schade voor onze collega’s en waarborgen we de veiligheid tijdens de testactiviteiten. 

Door voortdurend gebruik te maken van de nieuwste technologieën, streven we ernaar om hoogwaardige testen te leveren die voldoen aan de strengste industriële normen en voorschriften van onze klanten. Bij ITIS BV kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid in al onze testprocessen. 

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!