Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

ITIS Leak testen

Wij zijn trots om een dienstverlener te zijn voor Korrel Lasservice met betrekking tot de lektest van een waterstof- en CNG-systeem bij TNO Automotive, Helmond (NL).

Tijdens deze test zijn alle lassen, flenzen, koppelingen en stamafdichtingen getest op lekkage met helium als tracer gas bij 450 bar.

Vanwege het feit dat gezondheid, veiligheid en milieuaspecten steeds belangrijker worden in elke industrie, is er een voortdurend groeiende behoefte aan industriële lektesten. Het kiezen van de beste lektestmethode is een economische beslissing die de kosten van het voldoen aan de specificaties voor lektesten in evenwicht brengt met de omstandigheden en vereisten van de productie. Hoewel lektesten er eenvoudig uitzien, omvat het proces zowel wetenschap als vaardigheid. De testoperator moet ervoor zorgen dat de apparatuur naar behoren functioneert (bijvoorbeeld kalibratie van testapparatuur, vervuiling van het tracer gas in de testomgeving, enzovoort) en het proces is sterk afhankelijk van de ervaring van de operator.

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!