Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

Politiek provinciaal bezoek

Het was een genoegen om Jo-Annes de Bat, gedeputeerde van onze prachtige provincie Zeeland (Nederland), deze week te ontvangen voor een rondleiding door onze ITIS-faciliteit! 

Het was een waar genoegen om onze passie voor technologische innovaties te delen en onze geavanceerde testmethoden te laten zien die we dagelijks gebruiken voor onze wereldwijde klanten. We maken gebruik van technologie om verschillende industriële componenten te testen op functionaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid of emissies volgens internationale normen voordat ze worden geïntegreerd in industriële installaties. 

Tijdens het bezoek vonden verschillende belangrijke demonstraties plaats: 

  • Online Witness System met camerabeelden en real-time gegevens, toegankelijk voor onze klanten en eindgebruikers. 
  • Robotica die snuffeltests uitvoert met helium, methaan en waterstof als tracer-gassen. 
  • Digitalisering van meetgegevens. 
  • Volledig geautomatiseerde tests, waaronder brandveiligheidstests en cryogene tests voor LNG-tankers en terminals. 

We hebben ook met trots een kijkje gegeven in onze toekomstplannen, die boordevol spannende innovaties zitten die de komende jaren zullen worden onthuld. 

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!