Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

ITIS | Robot voor Testen van Vluchtige Emissies

In geval van hoge testdrukken en/of gevaarlijke testgassen zoals methaan, gebruiken we om veiligheidsredenen een robot. Vluchtige emissies zijn emissies van gassen of dampen uit onder druk staande apparatuur als gevolg van lekkages en andere onbedoelde of onregelmatige vrijgave van gassen.

ITIS is een geaccrediteerd testlaboratorium en Conformiteitsbeoordelingsinstantie (CAB) met registratienummer L656. Tests uitgevoerd bij ITIS onder accreditatie worden voorzien van het ILAC-MRA RvA-keurmerk. Deze accreditatie volgens ISO 17025 stelt testlaboratoria in staat hun technische bekwaamheid aan te tonen en de nauwkeurigheid van hun testresultaten te waarborgen. Dit geeft vertrouwen in de kwaliteit van hun diensten en leveringen, zowel nationaal als wereldwijd. De industrie beschouwt voldoen aan de ISO 17025-eisen als bewijs van bekwaamheid. Laboratoria gebruiken ISO 17025 om een kwaliteitssysteem te implementeren. Hierdoor kunnen ze hun capaciteit verbeteren om voortdurend geldige resultaten te produceren.

Op basis van internationale overeenkomsten worden ITIS-testrapporten en certificaten in veel landen geaccepteerd als basis voor goedkeuring over de hele wereld.

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!