Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

ITIS | Offshore Wind 

Voor dit project heeft ITIS de voeglijnen van een jacket-fundering getest om de integriteit van de lijnen te bewijzen volgens de eisen van de klant.

Traditionele sjabloon-type offshore platformfunderingen worden vaak ondersteund door cilindrische “pijp” palen die door buisvormige poten (hoofdpalen) of mouwen (rokpalen) worden geleid, die een integraal onderdeel zijn van het jakkenframe. De structurele verbinding tussen de paal en het jak wordt vaak geleverd door de ruimte tussen de paal en de mouw (of poot) te vullen met een nette cementmodder, vaak aangeduid als “grout”.

ITIS B.V. (Industrial Testing & Inspection Services) is een onafhankelijk technisch servicebedrijf en heeft deskundige kennis en ervaring in het leveren van: druktesten, lektesten en kwaliteitscontrole.

We zijn een erkende leverancier van op maat gemaakte diensten aan diverse industrieën, waaronder offshore wind, stroomopwekking, chemische en petrochemische industrie, olie en gas, cryogene en andere hoogrisico-industrieën.

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!