Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

ITIS | LNG Kleptesten

Enkele 36″ en 42″ vlinderkleppen zijn getest bij cryogene omstandigheden op -196°C in een LNG-toepassing, bijgewoond door onze klant en eindgebruiker via een live stream internetverbinding.

Vloeibaar aardgas (LNG) is aardgas, voornamelijk methaan (CH4), met een mengsel van ethaan (C2H6), dat is afgekoeld tot vloeibare vorm voor eenvoudige en veilige opslag of transport zonder druk. Het neemt ongeveer 1/600e van het volume van aardgas in gasvorm in (bij standaardomstandigheden voor temperatuur en druk). Het is geurloos, kleurloos, niet giftig en niet corrosief.

Om onze hoge normen voor klepontwerp en productietests te handhaven en te verbeteren, werken we met strenge cryogene testprogramma’s in onze testfaciliteit. Kleppen kunnen worden getest bij elke gecontroleerde temperatuur tot -196°C (kookpunt van vloeibare stikstof). De parameters die we controleren, omvatten de meting van lekkage voor zittingen en behuizing, bedieningstorsies en cycli onder typische lage temperaturen of cryogene omstandigheden. Tests worden uitgevoerd in overeenstemming met internationaal erkende normen of kunnen worden ontworpen volgens de specificaties van onze klant om toepassingsgeschiktheid te waarborgen.

Alle tests worden uitgevoerd onder gecontroleerde omstandigheden en in volkomen veilige omgevingen. De gemeten gegevens kunnen worden geregistreerd en gelogd door een digitaal registratiesysteem, zodat het rapporteren van tests relatief eenvoudig is.

Omdat we altijd proberen bij te blijven met de nieuwste technologieën, is het ook mogelijk om kleptesten via internet bij te wonen. Testgegevens en videobeelden kunnen ‘live’ worden gestreamd, zodat een geïnformeerde instantie, klant, eindgebruiker of elke geïnteresseerde partij de volledige testprocedure van overal ter wereld kan bijwonen.

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!