Columbusweg 64

4462 HB Goes, Nederland

Telefoon

+31 113 568515

Email

info@itis-nl.com

ITIS | Kalibratiediensten

Als algemene regel moeten apparatuur voor de koelindustrie periodiek worden onderhouden en gekalibreerd om hun prestaties en nauwkeurigheid over het volledige bedrijfsbereik aan te tonen, in overeenstemming met de vereisten van BRL-100 (STEK) en de definities op het gegevensblad van het apparaat.

Onze gekwalificeerde professionals kunnen ervoor zorgen dat uw apparatuur binnen tolerantie functioneert, terwijl de certificering en traceerbaarheidsdocumentatie wordt uitgevoerd in overeenstemming met ons ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Al onze kalibratieapparatuur is voorzien van traceerbare documentatie van geselecteerde kalibratielaboratoria.

Deze diensten zijn bedoeld voor alle gebruikers van thermische apparatuur en koeling: thermometers, temperatuurrecorders, druk- en vacuümmeters, vacuümpompen, weegschalen, enz.

Neem vandaag contact met ons op als u op zoek bent naar een gerenommeerde en gevestigde kalibratiedienstverlener. Wij bieden gedetailleerde rapportage, snelle doorlooptijden en behulpzame klantenondersteuning.

Een test laten doen?

Wilt u dat wij u een offerte sturen? Of heeft u een vraag deze test? Laat het ons weten en wij nemen zo spoeding mogelijk contact met u op!

Contact

Wilt u (gratis) sparren, advies of contact met één van onze medewerkers? Laat dan een terugbel- of emailverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!